Het is al pas goed als het ook goed voelt!

 

Moet alles wel goed gaan?  En ....  moet alles goed voelen?

Voor mij voelt iets goed als de balans goed is.

Hoe zit dat bij jou?

Niet alles wat je doet is goed en niet alles wat je wel goed doet voelt ook goed. Met deze gedachte zoeken we naar de balans tussen praktijk en emotie en een manier om alle factoren een plek te geven in het hier en nu. We zoeken naar een goede basis om de rest van je leven in te gaan en de belemmeringen achter je te laten.

 

 

Hans Vermoen  ---> Coaching !

Jaren achtereen ben ik me steeds meer betrokken gaan voelen bij het welzijn van kennissen, collega's en mezelf. 

Dit heeft geleid tot een interesse in hoe de mens in elkaar steekt en wat hem/haar drijft. Langzaam maar zeker heb ik me ontwikkeld tot een persoon die oprecht geïnteresseerd is in de mensen om me heen. Mijn input vertaald zich in het doorgronden van gedachtegangen die een oplossing in de weg staan. Op welke wijze ik kan helpen? Deze te (h)erkennen en hier een weg omheen te zoeken.

 

 

1-op-1 Coaching - Ik ben het waard!

Het leven kan zo mooi zijn, Als je het een kans geeft kan ook jij zeggen: Ik ben het waard!

 

Hoe functioneer ik? Ik zou graag verder willen, stappen durven maken, maar hoe? Waarom lukt het me niet om …….    Dit zijn allemaal signalen dat er een diepere drang is naar meer dan dat je nu ervaart. Je huidige situatie is niet prettig of misschien net wel OK. En toch blijft het daarbij.

Wat maakt dat je niet verder komt is het onderzoeken waard. Jij bent het waard!

Persoonlijk welbehagen en het bereiken van doelen staan centraal in mijn persoonlijke coaching. Bij mij thuis, op locatie, of een alternatief programma in een wandeling of een wat langere sessie aan boord van een zeilboot. Ik zoek graag naar een omgeving die ruimte bied of inspiratie geeft. We werken aan het zoeken naar jou werkelijke drive en wat daar voor jou bij hoort. Wat jou motiveert zit al in je, het is alleen zaak het zichtbaar te maken.

 

 

Teamwork + Team coaching

Samenwerken is niet altijd eenvoudig en soms is daar wat hulp bij nodig. Wat is eigenlijk teamwork? Aan de hand van actief bezig zijn komen we zaken tegen die automatisch goed gaan, maar ook dingen die vanzelf vast lopen. Ervaring in het samen bezig zijn is de sleutel. Samen leren en ervaren wat goed gaat, maar ook awt minder goed gaat. Wie ergens goed in is, iets terwijl de ander goed is in iets anders. Deze eigenschappen samen laten komen is een kwestie van samen doen, samen beleven en samen aan de oplossing werken.

 

 

Coaching op uw locatie of in een alternatieve omgeving?

Teamwork ontstaat makkelijk buiten de 'normale', bekende omgeving. Op mijn zeilboot bied ik de mogelijkheid om in kleine groepen (max 7 personen) te ontdekken wie welke eigenschappen bij zich heeft en hoe dat zich naar een optimale team dynamiek kan vertalen. 

Een sessie kan in een dagdeel, hele dag beslaan. Aan een dagsessies kunnen 7 personen deelnemen. Wat we behandelen is afhankelijk van wat de coachvraag is, deze wordt dus door jullie aangereikt. We gaan tijdens een zeiltocht werken aan het teamgevoel door de boot met zijn allen te varen.

Ervaring met zeilen is geen must, dat neem ik voor mijn rekening. Heb je wel interesse in zeilen is een bijkomend voordeel, dat als je wilt gelijktijdig de basis beginselen van het zeilen mee krijgt.

Vaargebied voor een dag of dagdeel is het Haringvliet.

 

 

Coaching tijdens meerdaagse zeiltocht

Wil je een elkaar echt leren kennen, kijken wat teamwork nu eigenlijk nog voor geheimen heeft kunnen we een intensief programma draaien in een meerdaagse tocht. Onder mijn supervisie varen jullie de boot, bepalen zelf het doel en de koers die gevaren wordt om 's-avonds een goede plek te vinden om voor anker te gaan. Wie kan er koken? Wie kan navigeren? Wie is koersvast aan het roer? Heeft iemand verstand van het weer? Teamwork is al deze eigenschappen samen brengen om gezamenlijk een plezierige en behouden vaart te hebben. En bij thuiskomst, blijkt het op het werk niet anders te zijn. De dynamiek van het samenwerken is het zoeken naar elkaars sterke punten en die zoveel mogelijk in zetten voor het gekozen doel. 

Bij een meerdaagse sessie verblijf je ook aan boord om te slapen. Er kunnen dan. Maximaal 5 personen deelnemen ivm de beschikbare ruimte aan boord. Het vaargebied voor meerdaagse tochten is het Haringvliet, Grevelingen, Oosterschelde en of de Noordzee.

 

Wat is jou reden?

Is je vraag of overtuiging iets wat jou een reden geeft om er mee aan de slag te gaan?

Met welke coachvraag en welke overtuigingen heb jij te maken?  Bel me eens voor een vrijblijvend gesprek hierover en mogelijk kunnen we ook aan jouw vragen of belemmeringen werken.

 

De zon gaat niet voor niets op, dit heeft een reden.

Jou vragen zijn er ook niet voor niets ze zijn ook met een reden ontstaan. De zonsopkomst luidt de nieuwe dag in, en nieuwe dag, nieuwe kansen. Laat voor jou morgen in het teken staan van nieuwe kansen en het inzicht hoe je deze kan benutten. Wat is er mooier dan met een positieve kijk en een heldere blik je toekomst tegemoet te gaan.

 

Coaching is niet voor niets!

We gaan aan jou vraag werken met de insteek dat dat niet voor niets is! Je gaat jezelf verrijken met inzicht. Hoe je dit weer inzet in jou toekomst is geheel aan jezelf, maar je gaat er zeker profijt van hebben. En als het resultaat je aanstaat kan je zelf bepalen wat je het waard vondt. Alvast veel plezier met een mooi traject en de mooie dingen die je er na gaat beleven.

 

Je kunt me bereiken via cThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0636130567